Cât câștigă un angajat care lucrează în șhaormeriile Spartan. Cu cât îi plătește, de fapt, Ștefan Mandachi

Lanțul de shaormerii Spartan România a scos de-a lungul ultimilor ani o mulțime de locuri de muncă la bătaie, iar doritorii pot aplica foarte ușor pentru un astfel post dac[ îl consideră potrivit. Iată ce salariu primește un angajat al companiei conduse de Ștefan Mandachi, conform cancan.ro.

În acest moment, franciza Spartan s-a extins în 28 de orașe din România, existând 79 de locații din care românii își pot achiziționa o shaorma. Cererea de angajați a fost destul de mare în ultimele luni, tocmai de aceea, potrivit ultimelor date furnizate, șaormeriile conduse de Ștefan Mandachi ar avea peste o mie de salariați.

Cel mai mic salariu din cadrul companiei îi revine persoanei care lucrează în bucătărie, acesta obținând un venit de 1.500-1.900 de lei pe lună, plus tichete de masă.

Nici casierii nu par a fi plătiți mai bine. Aceștia obțin un salariu de 2.000 de lei pe lună, la care se adaugă și tichetele de masă.

Totuși, există și locuri de muncă în cadrul companiei care sunt mai bine plătite. Unul dintre acestea este cel de Asistent Manager, care poate ajunge la un salariu de peste 3.000 de lei pe lună, tichete de masă și bonusuri în funcție de experiență.

Unul dintre cele mai mari salarii obținute este cel al unui șef de locație, care răspunde de absolut tot ceea ce se întâmplă în shaormeria pe care o conduce. Acesta poate ajunge la un salariu de aproape 4.000 de lei pe lună, la care se adaugă bonusurile de performanță și tichetele masă.

1 Comentarii

  1. Sa-mi bag doua in gazda, dupa ce primim bonurile de masa, ni se opreste si impozit din salariu pentru ele !

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche