Două BMW-uri s-au ciocnit pe strada Ion Nistor din Rădăuți. Două persoane au fost rănite

Vineri, 11 noiembrie 2022, la ora 13.40, Gabriela P., de 53 de ani, din Rădăuți, se afla parcată la volanul autoturismului BMW pe strada Ion Nistor din municipiul Rădăuți, în fața locuinței personale, iar la un moment dat a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers fără a se asigura corespunzător, întrând în coliziune cu autoturismul BMW înmatriculat în Marea Britanie, condus de Raul D., care circula regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv Puiu Gabriela, de 53 ani, din mun. Rădăuți și Ștefan Sonia, de 19 ani, din com. Mihăileni, jud. Botoșani, pasageră în autoturismul marca BMW cu nr. de înmatriculare CK-61-CVO, au suferit leziuni, fiind transportate cu ambulanța la Spitalul mun. Rădăuți unde li s-au stabilit diagnosticele: Puiu Gabriela: ”contuzie coapsă stângă”; Ștefan Sonia: „contuzie oculară”.

Imediat după producerea evenimentului, numitul Puiu Dragoș-Alexandru, soțul conducătoarei auto Puiu Gabriela, s-a urcat la volanul autoturismului marca BMW cu nr. B-91-CSW și l-a mutat de la locul producerii accidentului, introducându-l în curtea imobilului unde aceștia locuiesc.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri după care, li s-au recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „modificarea ori ștergerea urmelor accidentului”.
Mai nouă Mai veche