Două minore anchetate penal după ce au furat câte o pereche de ochelari din Auchan

Luni, 28 noiembrie 2022, la ora 18.56, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată cu privire la faptul că două tinere au sustras câte o pereche de ochelari din magazinul Auchan, fără a achita produsele la casele de marcat.

În urma cercetărilor, în camera de interpelare a magazinului au fost identificate două minore cu vârste de 13 ani și 14 ani care și-au recunoscut faptele, menționând că în timp ce se aflau în incinta magazinului au văzut ochelarii și neavând bani să achite contravaloarea acestora, i-au introdus în hainele pe care le purtau, trecând de casele de marcat.

Minorele au fost interpelate de către agentul de securitate a magazinului după casele de marcat, având asupra lor bunurile sustrase.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției de Poliție Burdujeni, pentru continuarea cercetărilor, unde au fost înștiințați telefonic și părinții acestora cu privire la fapta comisă de fiicele lor.

Prejudiciul cauzat în valoare de 200 lei a fost recuperat în totalitate, iar reprezentantul magazinului a declarat verbal că societatea nu se constituie parte civilă în procesul penal.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
Mai nouă Mai veche