Femeie bătută de față cu asistenții sociali ai primăriei, la Șcheia

La 4 noiembrie 2022, ora 13.15, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin 112 de către Laura Oltea B. din Șcheia, despre faptul că a fost agresată fizic la domiciliul său de către fostul concubin Gavril G.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia, iar în urma verificărilor s-a constatat că în jurul orelor 13.00, victima, fiind însoțită de lucrătorii din cadrul compartimentului de asistență socială al Primăriei Comunei Șcheia, s-a deplasat la locuința comună cu a fostului său concubin, situată pe strada Aramei din Șcheia, pentru a-și vedea copii minori, după ce lipsise de acasă o perioadă de timp, iar acolo, pe fondul unui conflict spontan, a fost trasă de păr de către bărbat.

Polițiștii au întocmit formularul de risc, rezultând faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, fapt pentru care împotriva agresorului a fost emis ordin de protecție provizoriu, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuință și obligația de a păstra o distanță de o sută de metri față de persoana vătămată, precum și reintegrarea victimei în locuință, alături de copii.

Ordinul de protecție provizoriu a fost executat de îndată de către lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violențe” și „amenințare”.
Mai nouă Mai veche