Un sucevean și iubita lui au dispărut cu tot cu mașină, de o săptămână, în Germania. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu cei doi

Doi români sunt dați dispăruți de peste o săptămână. Este vorba de un bărbat din Suceava și o femeie din Dâmbovița de 48 de ani, care s-au angajat recent la o firmă din Germania. Nimeni nu știe nimic de ei, iar fiul cel mare al femeii le cere ajutorul românilor din diaspora.

Doi români care lucrau în Germania sunt dați dispăruți de mai bine de o săptămână, respectiv din dimineața zilei de sâmbătă, 22 octombrie, de când familia nu a mai reușit să mai ia legătura cu ei. Aceștia au dispărut din apartamentul în care locuiau împreună cu un coleg. De atunci telefoanele lor sunt închise și cei doi sunt de negăsit. Scurtele mesaje pe care le-au primit copiii femeii înainte de momentul dispariției sunt contradictorii.

Cei care au semnalat dispariția lor sunt chiar copiii femeii, care spun că aceasta ținea legătura cu ei și nu-i obișnuia să aibă telefonul închis pentru o perioadă atât de lungă de timp.

Daniela Florescu și Vlad Antoci lucrau la o firmă de coletărie din Krefeld de trei săptămâni. Ea este din Dâmbovița, iar el din Suceava și se aflau într-o relație.

În dimineața zilei de 22 octombrie aceștia se pare că aveau planificat să plece la o petrecere în Olanda.

Potrivit fiului Danielei, a fost sesizată poliția din Germania, Olanda și România, cât și ambasada din Berlin. Daniela și Vlad au dispărut la bordul autoturismului lor, înmatriculat în România cu numerele SV-99-BBT.

Cine are informații despre unde s-ar putea afla sau i-a văzut în ultimele zile este rugat să sune la numărul de telefon 0033/0755181543 sau să-l contacteze pe Cosmin Florescu, pe pagina Facebook.
Mai nouă Mai veche