Femeie lovită de o dubă pe o trecere de pietoni de pe strada Piața Unirii din Rădăuți

La 23 noiembrie 2022, în jurul orelor 16:45, Vasile C., de 54 de ani, din Rădăuți, județul Suceava, se deplasa cu autoutilitara Opel Vivaro pe strada Piața Unirii din localitate, având direcția de deplasare dinspre centrul orașului către strada Calea Cernăuți, iar la trecerea pentru pietoni din dreptul intersecției cu strada Piața Unirii, nu a observat faptul că Maria P. era angajată în traversarea străzii și a acroșat-o, aceasta din urmă suferind leziuni fizice ușoare.

Victima a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu contuzie genunchi drept.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză urmează a se verifica imagini video pentru a se stabili cu exactitate cui aparține vinovăția producerii accidentului rutier, întrucât conducătorul autoutilitarei declară că femeia nu se afla pe trecerea pentru pietoni, ci la o distanță de aproximativ trei metri după aceasta.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 
Mai nouă Mai veche