Produsele de servire a mesei masoara nivelul de civilizatie al oamenilor

 


O scena din Morometii poate demonstra oricui cat de mult a evoluat servirea mesei si diversificarea produselor destinate acestui ritual. In trecut, gospodinele puneau cratita luata direct de pe foc pe masa mica si joasa din lemn masiv. Forma cratitei se imprima pe masa care in curand se umplea de arsuri. Multe maini se intindeau in acelasi timp catre cratita, fiindca nu existau farfuriile sau erau asa de putine, incat gospodinele le utilizau numai cand veneau musafiri in casa. In prezent, cumparatorii au la dispozitie cele 263 de modele distincte de farfurii Raki in care se pot servi: aperitive, supe, feluri principale si garnituri, paste, peste, sarmale si deserturi.

Intr-un timp se purtau farfuriile simple, albe. Acum se poarta farfuriile maronii, viu colorate, care au diferite forme geometrice. Farfuria melamina adanca RAKI SHIBUI, D23cm costa 49, 28 lei si este o farfurie deosebit de eleganta.

Modelul floral distins din partea superioara ii ofera un surplus de eleganta. In ea se pot servi supele/ciorbele care vor contrasta placut cu nuanta maronie a farfuriei. De asemenea, merg si pastele foarte bine in aceasta farfurie care va fi folosita pentru servirea a doua preparate distincte.

Din aceeasi colectie se pot alege si farfuriile intinse sa dea impresia ca impreuna cu cele adanci fac parte dintr-un serviciu de masa care este mult mai scump. Exista farfurii intinse din melamina maro care costa aproape 28 de lei.

Un motiv in plus pentru a fi comandate este acela ca se potrivesc cu fetele de masa albe, dar si cu cele galben-pai sau crem.

Atat la restaurante, cat si in bucatariile elegante trebuie sa existe pe langa duzine intregi de farfurii mici si mari, adanci si intinse, ovale si dreptunghiulare si mai multe platouri pentru ca de pe ele se servesc cei care stau la masa, punandu-si in farfurii cantitatea de mancare pe care considera ca o pot consuma. Nu este timpul sa se faca risipa de mancare in conditiile actuale. De fapt, este chiar pacat sa se arunce hrana care s-a facut cu efort si din ingrediente sanatoase si scumpe. Mancarea este una dintre resursele epuizabile ale planetei, la acest aspect ar trebui sa fie atenti oamenii cand o arunca fara mila.

Farfurie, platou pentru sushi dreptunghiular RAKI SHIBUI, 26x20xh3,9cm, melamina, neagra va arata perfect pe o fata de masa alba. Ea costa 123, 85 de lei si este livrata in maximum 3 zile de la plasarea comenzii. Dar nimeni nu se limiteaza sa comande numai un platou de pe site, o scrumiera sau o oliviera, in conditiile in care preturile sunt foarte bune, produsele de cea mai buna calitate si aspectul lor ispititor.

Cine isi doreste o farfurie atat de rezistenta, incat sa o aiba zeci de ani in bufetul de vase, sa comande RAKI RETRO farfurie otel emailat 8,5cm alb/albastru! Va vea surpriza sa constate ca acest produs este printre cele mai ieftine produse din magazin, dar acest lucru nu il impiedica sa fie si trainic. Farfuria simpla si rotunda costa 15, 23 de lei si rezista zeci de ani, fara sa se ciobeasca sau sa se pateze. La aceeasi categorie de produse se afla mai multe modele, preturile acestora fiind la fel de mici. Cumparatorii au la dispozitie si farfurii patrate si triunghiulare din otel emailat albe, negre si rosii.

Este usor de imaginat cat de frumos se asorteaza preparatele albe asezate estetic in farfuria rosie sau neagra in forma de patrat!

Tortul este cel mai asteptat desert de catre musafiri si de catre ai casei, de aceea merita sa fie servit in farfurii care arata divin. Pe site-ul magazinului online Raki exista o astfel de farfurie: o adevarata dantelarie in sticla care straluceste si care face ca tortul servit pe ea sa para mult mai bun decat este.

De multe ori, servirea sporeste gustul unui preparat, fiindca sunt amestecate doua senzatii diferite: cea a gustului si cea a simtului estetic. Oamenii, mari amatori de frumos, doresc sa il aiba peste tot: la baie, cand mananca, in momentul in care calatoresc, inainte de a adormi.

Farfurie din sticla pentru tort LUIGI BORMIOLI GOCCE 32cm costa 70 de lei, dar merita pe deplin acest pret. In magazin exista farfurii gandite special pentru pizza si pentru paste. Unele sunt moderne, in timp ce altele imita stilul rustic.

Farfuria ceramica, lut RAKI 17cm pictata manual creste pofta de mancare in mod sigur. Ea poate fi utilizata si cu rol decorativ. Avand tonuri de maro, galben, alb, roz prafuit si verde este pusa in valoare de mere galbene sau de clementine care pot fi aduse pe masa pentru delectarea oaspetilor.

E modelul de farfurie care aminteste de casa si de dragostea bunicii. Fiecare cumparator gaseste ceva pe placul sau: si cel care iubeste imprimeurile florale, geometrice sau irizatiile, dar si adeptul stilului simplu.

De pe mese nu pot lipsi paharele pentru apa, suc si vin si nici scrumierele, suportul de servetele si tacamurile fine. Toate aceste produse se afla in acelasi loc si persoanei care are nevoie de ele ii este mult mai usor sa plaseze comanda.

Magazinul isi desfasoara activitatea pe piata din Romania din 2004 si romanii sunt multumiti de ceea ce ofera acest furnizor de produse de calitate premium.

Experienta isi spune cuvantul si se concretizeaza prin: diversitatea produselor, calitatea acestora si preturile oneste.

In magazin se afla si sobe de incalzit si multe alte produse utile pentru casa.

Toate pot fi cumparate de la distanta, fara ca persoana care are nevoie de ele sa se deplaseze sau sa se intereseze de transport.

 

Mai nouă Mai veche