FOTO Tânără rănită după ce a intrat cu căruța în fața unei dube, la Preutești

Sâmbătă, 19 noiembrie 2022, în jurul orei 17:30, numita Niculina N., de 33 de ani, din Preutești, în timp ce conducea atelajul hipo pe un drum comunal, la intersecția cu DJ 208, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate autoutilitarei Renault condusă de Marian R., de 28 de ani, din comuna Bogdănești, care circula în direcția Fălticeni-Dolhasca. După impact autoutilitara a fost proiectată în șanțul din partea stângă, având în vedere direcția sa de deplasare.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a Niculinei N., care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul muicipal Fălticeni, unde a fost investigată de către persoanlul medical, stabilindu-se diagnosticul „contuzionată prin accident rutier, contuzie braț stânga”, fără a rămâne internată, necesitând 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorii de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice la Spitalul municipal Fălticeni.

Din primele verificări, vinovată de producerea accidentului se face numita Niculina N.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche