Prins beat la volan după o bătaie pe terasa unui bar din Bănești

Sâmbătă, 19 noiembrie 2022, la ora 21:20, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Ipotești au fost sesizaţi prin 112 de către Alexandru C., din satul Bănești, comuna Fîntînele, județul Suceava, despre faptul că a fost lovit de o persoană de sex feminin.

În urma cercetărilor s-a constatat că la ora 21:00 Alexandru C. se afla la terasa magazinului Balan din centrul satului Bănești, cu mai mulți tineri, iar la un moment dat acesta a avut o discuție contradictorie cu Petru C., după care s-au lovit reciproc. Între aceștia a intervenit să-i despartă Samuel C., care i-a liniștit, moment în care Liliana M., concubina lui Petru C., l-a lovit pe Alexandru C.

În timp ce părțile implicate așteptau pe teresa barului sosirea poliției și a ambulanței, Petru C. s-a urcat la volanul autoturismului Ford, pe bancheta din spate s-a urcat concubina acestuia, iar bărbatul a început să conducă autoturismul pe DJ 290, spre orașul Liteni, fiind ajuns de către organele de poliție la circa 500 de metri de locul plecării.

Bărbatul a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Ipotești unde a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind verificat în baza de date a reieșit faptul că posedă permis de conducere valabil. Bărbatul a fost condus la UPU Suceava în vederea recoltării a două probe de sânge pentru stabilitea cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe".

De asemena, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe".
Mai nouă Mai veche