Hoț prins la furat cafea într-un magazin din centrul Sucevei

La 3 noiembrie 2022, la ora 13:22, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un agent de pază cu privire la faptul că la magazinul Profi de pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Suceava a fost reținută o persoană de sex masculin care a sustras produse de pe raft din interiorul magazinului.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică, care în camera destinată personalului de pază din cadrul magazinului Profi l-a identificat pe Mihai T., în vârstă de 43 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice și prezenta un comportament recalcitrant. Cel în cauză a încercat să sustragă din interiorul magazinului un pachet de cafea Lavazza în valoare totală de 23,45 lei, pe care l-a ascuns la piept, sub haina pe care o purta. În momentul în care a ascuns cafeau sub haină, i s-a atras atenția de personalul magazinului să o pună înapoi fiind observat pe camerele de supraveghere video ale magazinului. Bărbatul nu s-a conformat și s-a deplasat la casa de marcat unde a achitat câteva produse. Pentru că personalul magazinului îl cunoștea ca fiind o persoană recalcitrantă și care a mai făcut astfel de fapte, a solicitat Poliția la fața locului. Ulterior din verificări, se observă pe camerele de supraveghere ale magazinului că bărbatul a pus pachetul de cafea pe un alt raft din magazin până a ajunge la casa de marcat.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei.

Prejudiciul în valoare 23.45 lei a fost recuperat în totalitate.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de ,,furt”.
Mai nouă Mai veche