Incendiu într-o gospodărie din Dolhești

Miercuri, 9 octombrie 2022, la ora 23:32, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Preutești au fost sesizați prin 112 cu privire că faptul că a izbucnit un incendiu la grajdul Vasile S. din comuna Dolhești, județul Suceava.

La fața locului s-a deplasat patrula de poliție alcătuită din doi polițisti din cadrul Secției de Poliție Rurală Preutești cu autospeciala de serviciu. În urma cercetărilor au constatat că în jurul orelor 19.00 Vasile S. a efectuat treburile gospodărești în grajdul locuinței, iar la plecare a uitat să stingă becul din interiorul acestuia.

În jurul orelor 23.30, a fost anunțat de către un vecin cu privire la faptul că grajdul a luat foc, fapt pentru care a fost anunțat evenimentul prin 112, fiind solicitat un echipaj de pompieri.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri care au procedat la lichidarea focului. Pompierii au stabilit ca sursă probabilă de aprindere un scurt circuit electric.

În urma incendiului a ars aproximativ 50 metri pătrați din grajd, proprietarul stabilind o valoare a prejudiciului la suma de 20.000 lei.

Din cercetări nu au fost constatate aspecte de natură penală. În cauză nu au existat victime omenești și nici nu au fost puse în pericol alte bunuri materiale.
Mai nouă Mai veche