Incendiu într-o locuință din Grămești

Luni, 1 noiembrie 2022, la ora 12.45, Secția de Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin 112 de către despre faptul că la locuința Vioricăi C., de 72 de ani, din comuna Grămești, a izbucnit un incendiu.

Echipajele de intervenție au constatat că în camera dormitor a locuinței a pornit un incendiu de la soba de încălzit. În camera în care a izbucnit incendiul, locuiește nora proprietarei, Petronela P., împreună cu soțul Mihai P. și cei patru copii minori, care în momentul producerii incendiului se aflau în curtea imobilului.

Incendiul a fost localizat și stins de către lucrătorii din cadrul ISU Suceava - Garda de Pompieri Siret și pompierii voluntari din cadrul Primăriei comunei Grănicești. În urma incendiului a ars patul, precum și alte bunuri materiale și s-au degradat pereții camerei.

Prejudiciul cauzat în urma incendiului a fost estimat la suma de aproximativ 2.000 lei, iar cauza izbucnirii menționată de lucrătorii ISU în procesul verbal de constatare întocmit este: „jar de la soba cu acumulare de căldură”. Nu au rezultat victime omenești. Locuinţa nu este asigurată.

Urmează a se informa DGASPC Suceava, în vederea evaluării situației membrilor familiei. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche