Jocuri de noroc cu dealer live perfecte pentru începători

 


Dacă aveai nevoie de un semnal evident care să te îndrume direct în primul cazino online sau offline din apropiere, acesta este. Astăzi discutăm despre care sunt jocurile de noroc cu dealer potrivite pentru un jucător începător care nu a mai experimentat până acum acest gen de jocuri sau activități. Dinamica jocurilor de noroc cu dealer este diferită și poate spune multe despre modul în care tu te raportezi la sesiunile tale de joc. Dealerul este cel care ia deciziile la aceste jocuri și este și cel pe care trebuie să învingi de cele mai multe ori. De exemplu, dacă vorbim de Blackjack, dealerul are un rol extrem de important în sesiune. Dar despre asta vei afla detalii în paragrafele următoare.

Perfect Blackjack

Dacă ești la început și nu ai mai auzit niciodată de Perfect Blackjack, noi suntem aici să îți spunem că această variantă a jocului este una dintre cele mai ușor de învățat dintre toate deoarece îți oferă oportunitatea de a sta mai relaxat și de a nu fi presat de timpi scurți pentru decizii. Betano pariuri sportive poate fi una dintre platformele de gambling online pe care le poți accesa pentru a verifica disponibilitatea acestui joc. Dintre toate tipurile de Blackjack disponibile pentru jucătorii online din România, Perfect Blackjack este unul dintre cele pe care noi ți le recomandăm direct datorită dificultății foarte scăzute de care acest joc dă dovadă.

Practic, dealerul este cel care ia cele mai multe decizii din timpul jocului, iar tu nu vei fi nevoit să gândești prea mult, ci pur și simplu trebuie să mergi odată cu jocul pentru a nu pierde mâinile. Jocul de Blackjack este popular pentru modul în care jucătorii trebuie să joace la o viteză medie, destul de multe runde, cu puține decizii, iar comparația cu mâinile dealerilor dictează în cele din urmă cine este câștigător. Dar ca și prim exemplu pentru un joc bun pentru un începător, Perfect Blackjack va putea oferi o experiență plăcută.


Dragon Tiger

Dragon Tiger este probabil cel mai simplu joc din această list și pe bună dreptate deoarece nu trebuie să iei decât o singură decizie la fiecare mână. Dragon Tiger este un joc de noroc în care dealerul face toată treaba și tu nu trebuie decât să fii martor și să urmărești sau să te bucuri de jocul care îți este pus la dispoziție. Pariurile din Dragon Tiger se plasează la începutul rundei, iar dealerul scoate treptat din pachet câte o carte. Pariurile tale trebuie să fie ori pe Dragon ori pe Tiger, iar cel care va primi cartea cea mai mare este câștigător. Așadar, dacă vrei să ai acces la un joc simplu, Dragon Tiger este cea mai bună decizie pentru tine.

Dacă ești doritor de câștiguri ceva mai mari decât de obicei sau plănuiești să adaugi totuși puțină tensiune în jocul tău, Dragon Tiger îți oferă și posibilitatea de a paria pe o valoare egală a cărților dintre Dragon și Tiger. Ce înseamnă acest lucru? Că dacă vei paria pe egalitate, câștigurile sunt de 11 la 1. Adică vei primi de 11 ori miza pe care ai pariat-o.

Hi Lo

Principiul din Hi Lo este oarecum asemănător cu cel din Dragon Tiger, dar lucrul pe care trebuie să îl ai în vedere este că pariurile nu se plasează în același timp.Vom explica imediat care sunt diferențele. De exemplu, dacă la Dragon Tiger pariurile se plasează înainte de a vedea cărțile, la Hi Lo, pariul tău trebuie plasat după ce deja ai văzut prima carte. Există o diferență și de procesare a pariului și principiului din spatele acestuia deoarece tu vei paria pe valoare cărții ce va urma să fie extrasă din pachet. Trebuie să plasezi o miză și să alegi dacă următoarea ta carte va fi mai mare sau mai mică decât prima. Cu toatea acestea, posibilitățile de pariere sunt ceva mai mari decât în cazul altor jocuri, iar aici vorbim despre suit și tipul de carte care este extrasă nu doar de valoarea acesteia.

Selecția de pariuri este mai mare. Vei putea de exemplu să plasezi un pariu și pe faptul că următoarea ta carte extrasă este de inimă neagră. Posibilitățile sunt foarte multe, tot ce ai nevoie este puțină inspirație și dorința de a te distra.


Monopoly LIVE

Nu credeai că jocul de Monopoly ar putea să ajungă atât de departe încât să fie promovat și prin intermediul colecțiilor de jocuri de noroc, nu-i așa? Ei bine, de asta suntem noi aici să îți putem spune că foarte multe dintre aceste jocuri populare sunt văzute ca pe niște ținte de către producătorii de jocuri de noroc. Aceștia încearcă să obțină cât mai multă notorietate pentru fiecare joc pe care îl lansează, iar numele și brandul Monopoly face foarte multe pentru acest aspect.

 

Principiul jocului este și unul foarte unic și diferit având în vedere că dealerul trebuie să învârtă o roată uriașă la fiecare rundă. Din păcate, câștigurile sunt oferite în baza unui algoritm RNG, dar nivelul de distracție de care vei avea parte merită din plin.

Concluzie

Cele mai cool jocuri cu dealer pentru începători chiar au ținut cont de faptul că majoritatea celor care le încearcă nu au foarte multă experiență în cazino și de aceea sunt extrem de simplu de înțeles, ușor de jucat și imersive.

 

Mai nouă Mai veche