O fetiță de doi ani și-a turnat lipici Picătura în ochi când părinții nu erau atenți. Cazul este investigat de polițiștii Secției Burdujeni

La data de 26 noiembrie 2022, la ora 18:50, Secția Urbană de Poliție Burdujeni din cadrul Poliției municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din cartierul Burdujeni cu privire la faptul că fiica acestuia, în vârstă de 2 ani, s-a jucat cu un recipient ce conținea un adeziv de lipit și a suferit o leziune la nivelul ochilor, în timp ce se aflau în locuință.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că bărbatul se afla împreună cu soția lui și fiica acestora minoră în vârstă de doi ani la locuința de pe strada Privighetorii. La un moment dat, într-un moment de neatenție al părinților, fetița s-a jucat cu un recipient ce conținea un adeziv de lipit, iar printr-o manevrare greșită, conținutul acestuia i-a curs pe mâini, atingându-și și zona ochiului drept.

Fetița a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, acolo unde a primit primele îngrijiri, fiind diagnosticată cu traumatism ocular ochi drept prin solvent chimic („picătura chinezeazcă”), nefiind necesară internarea acesteia.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche