O tânără care nu a reușit să controleze un SUV a provocat un accident rutier la Capu Câmpului

Marți, 8 noiembrie 2022, în jurul orelor 08:05, Elena N., de 20 de ani, din Capu Câmpului, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Suzuki Grand Vitara pe DJ 177C, în afara localităţii Capu Câmpului, având direcţia de deplasare dinspre Gura Humorului către Valea Moldovei, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă la dreapta şi pe carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune lateral-stânga cu autoturismul VW Touran condus regulamentar din sens opus de către Adrian C., de 36 de ani, din Capu Câmpului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Vasile B., pasager pe bancheta din dreapta faţă în autoturismul Suzuki Grand Vitara, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării de îngrijiri medicale, i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-facial fără pierderea conştienţei”. Victima nu a rămas internată.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, ambii fiind conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a li se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovată de producerea evenimentului rutier se face conducătoarea auto Elena N., care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche