Și-a bătut soția într-o criză de gelozie, la Fălticeni. Polițiștii l-au evacut din casă, i-au făcut dosar penal și au emis ordin de protecție cu distanță minimă de o sută de metri

La data de 28 noiembrie 2022, la ora 22.49, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat își bate soția în la domiciliul lor din Fălticeni.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică din cadrul Biroului de Ordine Publică, ocazie cu care au fost identificați ce doi soți, aceștia fiind conduși la sediul Poliției municipiului Fălticeni.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orei 22:40, în timp ce se aflau la domiciliul lor din Fălticeni, bărbatul a lovit-o pe soția sa pe fondul unor discuții contradictorii generate de sentimentul de gelozie al soțului.

Fiind întrebată, femeia a declarat faptul că anterior acestui episod a mai fost agresată fizic de soțul ei, dar nu a formulat plângeri față de acesta și nici nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție.

Polițiștii au completat chestionarul de risc, ocazie cu care a rezultat faptul că există un risic iminent asupra vieții, integrității fizice ori asupra libertății persoanei vătămate, fiind emis un ordin de protecție provizoriu prin care bărbatul a fost obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de soția sa.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche