Șofer beat și scandalagiu găsit de polițiști cu mașina în șanț, la Satu Mare. I s-a făcut dosar penal și a primit amenzi totale de 3.900 de lei

Duminică, 20 noiembrie 2022, la ora 17:20, un echipaj de poliție aflat în patrulare pe raza comunei Satu Mare, judeţul Suceava, în urma unei sesizări la 112 a identificat în intersecția dintre DJ 178B și un drum comunal neclasificat, la ieșirea din localitatea Satu Mare spre localitatea Țibeni, un autoturism Volkswagen Passat poziționat cu partea laterală stânga în șanțul de pe sensul opus de deplasare.

Conducător auto a fost identificat Ionel H., de 38 de ani, din comuna Grănicești, județul Suceava, deținător al permisului de conducere categoriile AM, B1, B.

Întrucât emana halenă alcoolică conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare bărbatul a fost condus la Spitalul Municipiului Rădăuți, ocazie cu care i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”.

De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.900 de lei, dintre care 2.900 de lei și reținerea certificatului de înmatriculare pentru ITP expirat și 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.
Mai nouă Mai veche