Tânără din Câmpulung rănită după ce s-a izbit cu mașina într-un gard, la Frasin. Polițiștii au descoperit că avea permisul suspendat

Miercuri, 16 noiembrie 2022, ora 23.36, Ionela C., de 24 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf pe DN 17, pe raza localității Frasin, având direcția de deplasare Suceava către Vama, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens unde a intrat în poarta de acces a unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tinerei care a fost transportată la Spitalul orășenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „traumatism antebraț stâng, traumatism toracic ușor”. Tânăra a refuzat să fie transferată la Spitalul Județean Suceava și să rămână internată.

În urma verificărilor în baza de date s-a stabilit faptul că tânăra deține permis de conducere, dar are dreptul de a conduce suspendat în perioada 10 august - 7 decembrie 2022.

A fost întocmit dosar penal privind infractiunea de „vătămare corporală din culpă” și „conducere fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche