Șofer care a virat stânga fără să se asigure, rănit într-un accident rutier, la Ilișești

Miercuri, 16 noiembrie 2022, la ora 19.25, Sergiu J., de 26 de ani, din Suceava, a condus autoturismul Chevrolet pe DN 17, pe raza localității Ilișești, dinspre Stroiești către Păltinoasa, și a efectuat o manevră de depășire în zona marcajului longitundinal discontinuu și a intrat în coliziune cu autoturismul Audi condus de Constantin B., de 42 de ani, din comuna Ilișești, care circula în aceiași direcție și care a executat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum secundar.

În urma impactului au rezultat pagube materiale și vătămarea corporală a conducătorului autoturismului Audi care a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral, traumatism torcacic ușor”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche