Tânără grav rănită după ce s-a izbit cu căruța într-o mașină, la Stulpicani

La 3 noiembrie 2022, în jurul orei 16:52, Elena M. de 29 de ani, din Stulpicani, județul Suceava, în timp ce conducea atelajul hipo, pe DJ 177A, în interiorul localității Stulpicani, având direcţia de deplasare dinspre Frasin spre Ostra, pe fondul neatenției a scăpat cabalina de sub control, aceasta pătrunzând pe sensul opus de mers, unde circula regulamentar autoturismul Audi condus de Cosmin M., în vârstă de 19 ani, din Stulpicani, care în încercarea de a evita impactul cu atelajul hipo a virat către stânga, pătrunzând pe sensul opus de mers, moment în care atelajul hipo a lovit cu hloabele partea lateral dreaptă a autoturismului, acesta oprindu-se cu partea din față în șanțul din partea stângă a direcției sale de mers.

După coliziune cabalina și-a continuat deplasarea, la fața locului nefiind găsit atelajul hipo.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei atelajului hipo, care a fost transportată la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, stabilindu-se diagnosticul „traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, hematom frontal drept”.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarei atelajului hipo i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovată de producerea evenimentului rutier se face Elena M. care a condus imprudent atelajul hipo.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.