Un Mercedes ML a luat foc în curtea unui localnic din Hancea

Miercuri, 23 noiembrie 2022, la ora 16:36, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că un autoturism a luat foc în curtea lui Vasile S. din satul Hancea, comuna Verești, județul Suceava.

În urma verificărilor s-a constatat că în jurul orelor 15.00 proprietarul a parcat în curtea locuinței autoturismul Mercedes ML, de culoare gri, proprietatea tatălui său, Gheorghe S. După aproximativ o oră și jumătate, în jurul orelor 16.30, a observat faptul că de sub capota autoturismului ieșea fum, motiv pentru care a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul ISU Bucovina Suceava.

La fața locului a intervenit o autospecială de pompieri voluntari din cadrul Primăriei Verești care au localizat și lichidat incendiul, nemaifiind necesară deplasarea la fața locului a echipajului din cadrul ISU Bucovina Suceava.

În urma incendiului au ars elemente de caroserie, respectiv partea din față a mașinii, anvelopa din partea dreapta față, dar și motorul cu subansamblele sale, fără a exista victime omenești și pericol de propagare la alte locuințe sau bunuri.

Persoana vătămată a precizat faptul că incendiul s-a datorat unui scurtcircuit electric, fapt pentru care nu are dubii cu privire la comiterea unei infracțiuni.

Totodată, acesta nu a putut preciza cu exactitate valoarea prejudiciului creat.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „distrugere din culpă”.

Foto: Imagine cu caracter ilustrativ
Mai nouă Mai veche