A băut patru litri de vin roșu în Ajunul Crăciunului și apoi a fost găsit mort, la o fermă din Mironu

Sâmbătă, 24 decembrie 2022, la ora 23:24, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi prin intermediul 112 cu primivre la faptul că în satul Mironu,comuna Valea Moldovei, a fost găsit un om decedat, nu resipră și posibil să fie băut.

La fața locului, la ferma de animale Botez Lemn, a fost identificată apelanta care a relatat faptul că în jurul orei 23:20, un angajat al fermei l-a găsit pe Mihai H., din comuna Siminicea, județul Suceava, muncitor la fermă, fără semne vitale, într-o anexă cu destinație cameră de locuit.

Din discuțiile purtate cu martorii a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 63 ani se afla în incinta fermei de numai două zile, unde desfășura activități agricole, iar pe parcursul zilei de sâmbătă a fost activ, fără să acuze stări de rău, însă a consumat cantități semnificative de băuturi alcoolice, iar ultima dată când acesta a fost văzut în viață a fost în jurul orei 22:00, când acesta a precizat că se va pune la somn, unde a fost surprins de proprietar consumând aproximativ patru litri de vin roșu. După aproximativ o oră, bărbbatul a fost găsit pe patul din camera de locuit, fără semne vitale.

Din discuțiile purtate cu cei prezenți la fața locului a rezultat faptul că persoana decedată nu era cunoscută cu boli cronice, însă consuma băuturi alcoolice.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță, care a constatat faptul că bărbatul se află în stop cardio respirator, iar manevrele de resuscitare au fost ireversibile, confirmând decesul.

Din verificări efectuate nu rezultă că moartea ar fi survenit ca urmare a unei fapte de natură penală cu intenție.

Având în vedere împrejurările în care a survenit decesul, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orășeenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exatitate a circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche