Accident provocat de un puștan de 15 de ani care a furat o mașină, la Hancea

Miercuri, 28 decembrie 2022, la ora 14:34, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați prin 112 de către Dumitru A. cu privire la faptul că a fost implicat într-o tamponare cu un alt autoturism care este condus de o persoană minoră.

În urma cercetărilor s-a constatat că la ora 14:20, reclamantul conducea autoturismul Volkswagen Touran pe drumul județean DJ 290 pe raza satului Hancea, comuna Verești, județul Suceava, pe direcția spre satul Stamate, comuna Fântânele. Pe strada Inului din satul Hancea, comuna Verești, Beniamin S., în vârstă de 15 ani, conducea autoturismul Peugeot 307. În intersecția cu DJ 290, minorul nu a oprit pentru a acorda prioritate, a pătruns pe drumul județean, unde a fost tamponat lateral stânga de autoturismul Volkswagen Touran condus regulamentar de reclamant.

În urma evenimentului a rezultat avarierea celor autoturisme.

Fiind verificat în bazele de date ale poliției a rezultat că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.
Mai nouă Mai veche