ALERTĂ! Acest tânăr a dispărut în ziua de Crăciun de la domiciliul din Dolhasca. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea tânărului

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute Ceobanu Mihai Costel, de 20 de ani, cu domiciliul în orașul Dolhasca, satul Siliștea Nouă, care la data de 25 decembrie 2022 a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,65 m, 60 kg, păr negru suvițat cu fire de culoare roșcat în zona frunții, tuns scurt pe larterale și lung spre creștetul capului, ondulat, contur față oval, nas cârn spre drepta, ochi căprui, fără semne particulare.

În momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare roșie cu glugă fără înscrisuri cu două buzunare laterale, o pereche de pantaloni tip blug de culoare negru cu rupturi la ambii genunchi, iar în picioare o pereche de pantofi sport de culoare alb cu scai – sistem de prindere în lateral.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

BIROUL DE PRESĂ AL IPJ SUCEAVA
Mai nouă Mai veche