Aveți grijă unde lăsați cumpărăturile! Sacoșă furată din magazinul Pepco din SCS

Miercuri, 28 decembrie 2022, la ora 14:10, Poliția Municipiului Suceava fost sesizată de Elena A. cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras sacoșa cu bunuri din incinta magazinului Pepco din complexul comercial Shopping City Suceava.

În urma verificărilor s-a constatat că în jurul orei 12:00 persoana vătămată, în vârstă de 30 de ani, a efectuat mai multe cumpărături de la diferiți comercianți din incinta complexului comercial. În jurul orelor 12:45, a ajuns în interiorul magazinului Pepco, având asupra sa o sacoșă cu diferite bunuri achiziționate anterior, pe care a lăsat-o în partea dreaptă a căii de acces în magazin, respectiv într-o zonă în care sunt de regulă depozitate cumpărăturile clienților, însă care sunt nesupravegheate.

Ulterior, în momentul în care a vrut să părăsească magazinul a observat faptul că sacoșa cu bunurile personale nu se mai află în locul inițial.

Valoarea pagubei cauzate prin săvărșirea infracțiunii se ridică la suma de 100 lei, conform declarației date de persoana vătămată.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.
Mai nouă Mai veche