Beată la volan în miezul zilei, o șoferiță din Cajvana a rupt cu mașina un stâlp de la rețeaua electrică

Vineri, 2 decembrie 2022, la ora 13.44, Poliția orașului Cajvana a fost sesizată prin 112 despre faptul că a avut loc un accident cu avarii pe raza orașului Cajvana, județul Suceava.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe drumul neclasificat din orașul Cajvana, unde au identificat-o pe Domnica G., din localitate, care a declarat faptul că în timp ce conducea autoturismul Volkswagen, aflându-se împreună cu mama sa, Floarea G., a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate aflat pe partea dreaptă a drumului, pe sensul de mers, rezultând avarierea autovehiculului și distrugerea parțială a stâlpului de electricitate.

S-a procedat la testarea conducătoarei auto cu aparatul etilotest reieșind o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost condusă la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge.

În urma impactului, cele două persoane nu au suferit leziuni fizice, motiv pentru care nu au dorit să fie transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche