O tânără care s-a certat cu soțul și a plecat la părinți cu ambele mașini i-a făcut plângere penală după ce bărbatul a luat unul dintre autoturisme folosind cheia de rezervă

Vineri, 2 decembrie 2022, la ora 17.40, Secția de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către Georgiana T., din comuna Satu Mare, despre faptul că ginerele său a intrat în curtea locuinței sale și a luat un autoturism.

În urma cercetărilor, la locuință a fost identificată reclamant, în vârstă de 51 de ani, proprietar al imobilului, și fiica sa, Mihaela L., de 28 de ani.

Tânăra este căsătorită cu Valentin L., de 33 de ani, iar până joi, 1 decembrie 2022, cei doi soți au locuit la imobilul din comuna Satu Mare. Întrucât între aceștia au intervenit mai multe neînțelegeri, tânăra a hotărât să plece împreună cu copii la domiciliul mamei sale din aceeași localitate. Totodată, s-a stabilit că bărbatuul este proprietarul a două autoturisme.

Vineri, 2 decembrie 2022, cele două autoturisme se aflau în custodia soției, în curtea imobilului aparținând mamei sale, iar în jurul orei 17.30, bărbatul s-a deplasat la imobilul soacrei sale și având o cheie de rezervă a luat un autoturism Mercedes-Benz, deplasându-se într-o direcție necunoscută. La scurt timp, tânpra a observat lipsa autoturismului, fapt pentru care mama sa a sesizat Poliția.

Cu ocazia deplasării la fața locului a lucrătorilor de poliție, s-au întocmit formulare de evaluare a riscului și s-a constatat că nu există risc iminent, persoanele vătămate în cauză fiind informate că au posibilitatea să se adreseze instanței civile de judecată pentru obținerea unui ordin de protecție conform prevederii Legii 217/2003 privind violența domestică.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violare de domiciliu” și „furt în scop de folosință”.
Mai nouă Mai veche