Colindător adolescent accidentat de un șofer beat, la Vicovu de Sus

La data de 24 decembrie 2022, în jurul orei 19:25, Daniel C., de 23 ani, din comuna Putna, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Audi A6 pe strada Ștefan cel Mare, pe raza oraşului Vicovu de Sus, având direcția de deplasare dinspre Putna spre Vicovu de Sus, a acroșat cu oglinda retrovizoare dreapta pe un minor în vârstă de 17 ani, din orașul Vicovu de Sus, care se deplasa pe marginea părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului, precum şi rănirea ușoară a pietonului.

Victima a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „traumatism gambă dreapta”.

Pietonul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuţi unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.
Mai nouă Mai veche