Compania româno-canadiană OSF Global Services, care deține un centru de dezvoltare la Suceava, şi-a majorat cifra de afaceri cu peste 50% în 2021, depăşind 110 mil. lei, și caută să recruteze 29 de specialişti pe diferite poziţii

OSF Global Services deţine la nivel naţional un birou de dezvoltare în Bucureşti şi alte şapte centre de dezvoltare în Piatra Neamţ, Craiova, Piteşti, Iaşi, Suceava, Braşov şi Cluj-Napoca.

Compania româno–canadiană OSF Global Services, activă în zona de transformare digitală, cu expertiză în comerţul digital al companiilor, soluţii de gestionare a comenzilor, managementul shoppingului on-line, dezvoltare de aplicaţii cloud şi servicii de consultanţă, şi-a majorat cifra de afaceri cu peste 50% la finalul anului trecut, depăşind astfel pragul de 110 mil. lei (peste 22 mil. euro) în 2021, potrivit datelor pu­blicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

În primul an de pandemie, respectiv în 2020, compania a înregistrat o scădere uşoară a cifrei de afaceri, de puţin peste 1%, ajungând astfel la afaceri de 72,5 mil. lei (14,8 mil. euro). Tot în 2020, profitul net al OSF Global Services a înregistrat o scădere de peste 28%, până la 2,2 mil. lei (455.000 euro), arată sursa citată anterior. Însă, pe parcursul anului trecut, profitul net al companiei a înregistrat o creştere de peste 340% faţă de anul anterior, ajungând la 9 mil. lei (2 mil. euro).
Mai nouă Mai veche