Concert Era Noua, Distinct si Aykad, vineri seară, la Suceava

Vineri, 16 decembrie, la Art Rock Cafe va avea loc un concert de Crăciun. Pe scenă vor urca Era Nouă, apoi Distinct, seara încheindu-se cu un afterparty susținut de Dj Aykad.

Prețul biletului este de 25 de lei, iar la intrare veți găsi decorațiuni de vânzare specifice Crăciunului. Banii obținuți din vânzarea decorațiunilor vor fi donați în întregime celor de la Casa Lui Patrocle.

Era Nouă este o trupă de rock alternativ din Gura Humorului, județul Suceava fondată în anul 2020. Trupa Era Nouă înseamnă: Rotaru Andrei (voce), Carpiuc Cosmin (chitară solo), Negrea Iustin (chitară ritm), Fazekaș Cosmin (bass) și Catargiu Rareș (tobe).

Distinct s-a format în anul 2019 la Suceava din dorința de a fi alături de oameni cu hobby-uri comune. Tinerii își doresc ca toți să se simtă bine și să se distreze, așadar coverurile sunt modalitatea pe care au abordat-o. Au cântat în deschiderea unor nume cunoscute din muzica românească, precum Bosquito, Fără Zahăr, Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Wrs în cadrul multor concerte și festivaluri. În componența actuală Distinct se află: Cosmin Manolache (tobe), Radu Andonie (voce), Ciprian Mihălceanu (chitară), Ursăciuc Sebi (chitară), Matei Senciuc (bass) și Claudiu Sfichi (clapă).

AYKAD - veteran în ciocane, de peste 10 ani duce atmosfera la următorul nivel la orice eveniment. După spusele sale, prea multe detalii strică. Trebuie să vedeți cu proprii voștri ochi!

Evenimentul este organizat în parteneriat cu: „The M Studio”, „House of Woody” și „O facem la Suceava”.
Mai nouă Mai veche