Crezuri greșite despre jocul de Blackjack

 


Blackjack-ul este cu siguranță unul dintre cele mai jucate jocuri online, dar mulți jucători noi au unele crezuri greșite despre joc. Există mai multe mituri care se învârt în jurul acestui joc clasic de cazinou și dacă jucătorii ajung să creadă în acestea, atunci ar putea pierde mulți bani. Este important să știi în ce mit de blackjack să crezi și să afli adevărurile din spatele jocului înainte de a juca bani reali.

Adesea, când dai peste aceste mituri ale blackjack-ului, ele vor fi despre ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să faci când joci blackjack. Deoarece acesta este un joc care necesită o combinație de noroc și îndemânare, mulți jucători de-a lungul anilor au dezvoltat concepte diferite în speranța că îi vor ajuta să învingă cazinoul. În acest articol, vom discuta despre cele mai des întâlnite crezuri greșite despre jocul de Blackjack.

Strategia la Blackjack este complicată

Există un motiv bun pentru care blackjack-ul este cel mai popular joc în cazinouri . La început, regulile sale de bază sunt simplu de înțeles, dar mai presus de toate oferă o multitudine de tactici care duc la victorie . Cu toate acestea, există mitul care spune că blackjack-ul are strategii de joc complicate.

Acest lucru nu este tocmai adevărat, mai ales dacă înveți regulile jocului, alegi o platformă de încredere sau obții un bonus fără depunere care îți va permite să joci gratis. Strategiile se pot pune în funcțiune de către orice tip de jucător.

Scopul este să atingi 21 de puncte



Un alt mit al blackjack-ului este că scopul jocului este să se apropie cât mai mult de 21. Aceasta este o concepție greșită foarte populară printre jucătorii noi care nu sunt complet familiarizați cu strategiile de joc. Mitul îi va determina adesea pe jucători să se concentreze mai degrabă pe valoarea mâinii decât pe cărțile în sine.

Blackjack nu înseamnă deloc să obții o mână aproape de 21. Ideea este că ai mai multe puncte decât dealer-ul, dar nu mai mult de 21 de puncte. Așadar, scopul principal este să-l învingi pe dealer.

Numărarea cărților de blackjack este ilegală sau prea dificilă

Deloc surprinzător, cazinourile apreciază această idee primită. La urma urmei, este una dintre cele mai bune strategii pentru a câștiga mare la blackjack. Pe de altă parte, trebuie să ții toate aceste calcule în minte și nimic nu te împiedică să faci asta.

Păstrarea tuturor cărților în minte și transformarea lor rapidă în statistici necesită puțină practică, dar dacă este făcută corect, poate reduce avantajul cazinoului de la 2% la 0%.

Jocurile cu 1 pachet de cărți sunt profitabile

Unii jucători cred că jocurile de blackjack cu un singur pachet sunt mai profitabile. Majoritatea cazinourilor online nici măcar nu oferă această versiune a jocului. Dacă o fac, există o serie de reguli suplimentare care anulează profitabilitatea jucătorului. Acestea fiind spuse, poți juca un joc de blackjack cu un singur pachet, dar cazinoul câștigă întotdeauna!

Dealerul primește întotdeauna un 10

Jucătorii noi de blackjack cred, în general, că dealer-ul primește întotdeauna un 10. În mod implicit, jucătorii presupun că dealerul va primi întotdeauna cea mai mare carte posibilă. Acest lucru îi face să-și asume riscuri inutile pentru a încerca să învingă rezultatul imaginar al dealer-ului.

Pariurile progresive vă cresc șansele de câștig

Sistemul de pariuri progresive vede jucătorii dublându-și pariurile de fiecare dată când pierd. În acest fel, teoretic, cu fiecare pariu pierdut, șansa de a câștiga crește și mai mult. De fapt, un pariu câștigător nu afectează pariul care îl urmează. Tehnica de pariere progresivă este un mit și nu crește șansele de câștig ale unui jucător.

Copierea comportamentului dealer-ului



Jucătorii începători care au stăpânit deja elementele de bază ale blackjack-ului se pot întreba dacă este o idee bună să copieze mișcările dealer-ului, care în calitate de reprezentant al cazinoului are mai multă experiență în joc.

Deși acesta este un gând logic, jucătorul trebuie să-și amintească că dealerul nu poate dubla sau împărți cărțile. Ca jucător în curs de dezvoltare, reține că infailibilitatea dealer-ului este un mit comun al blackjack-ului.

Felul în care alți jucători se comportă îți influențează jocul

Acest lucru nu este chiar corect, deoarece chiar și în Blackjack online cărțile sunt distribuite aleatoriu, deci nu există nicio legătură între jocurile tale și cele ale celorlalți participanți, deoarece obiectivul comun al fiecăruia dintre ei este să învingă dealerul. 

Acesta este un fapt care ar trebui să fie luat în considerare atunci când îți construiești strategia de Blackjack pentru a avea mai multe șanse de câștig.

Concluzie

Îți sună cunoscut unul dintre aceste crezuri ale blackjack-ului? Dacă da, sperăm că acest articol ți-a fost de ajutor și că nu vei mai întâmpina astfel de probleme. Nu fii victimă a miturilor despre ce mișcări să faci și ce să nu faci atunci când te confrunți cu diferite situații în timp ce joci blackjack.

Mai mult, acest joc are o istorie foarte lungă și multe fapte interesante legate de el. De aceea, au și apărut foarte multe crezuri greșite. Însă, trebuie să știi că acest joc dispune de mai multe strategii, dar este, în principal, un joc care se bazează exclusiv pe noroc.                                                            

Mai nouă Mai veche