Crimă la o stână de lângă Aeroportul Suceava. Suspectul este căutat de poliție

Marți, în jurul orei 15.45 Poliția Orașului Salcea a fost sesizată de către proprietarul unei stâni situate la periferia oraşului cu privire la faptul că l-a găsit pe cioban decedat, cu urme de violență.

S-a constatat că stâna este situată pe drumul care duce către Aeroportul Internațional Suceava, iar în proximitatea acesteia a fost identificat cadavrul ciobanului, un bărbat de 45 ani localnic.

Din cele relatate de către administratorul stanii, acesta declară că îndreptandu-se către stâna s-a intersectat cu o persoană de sex masculin, purtand o glugă, care ar fi manifestat un comportament ciudat, îndepărtându-se în grabă într-o direcție necunoscută.

Administratorul stânii bănuiește că acesta ar putea fi inclusiv autorul infracțiunii. Persoana bănuita a fost stabilită că fiind un bărbat de 41 de ani, din comuna Dumbrăveni.

Activitatea de cercetare a locului faptei s-a desfășurat sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Totodată, a fost constituita echipa operativă sub coordonarea SIC și au fost alcătuite mai multe echipe de căutare, inclusiv cu cooptarea efectivelor de jandarmi, fiind desfășurate activități complexe în zona adiacenta stânii și în alte de interes, pentru identificarea persoanei bănuite de 41 ani.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor cercetările fiind desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.