Femeie din Burdujeni condamnată la șase luni de închisoare cu executare pentru abandon de familie

Miercuri, 7 decembrie 2022, la ora 15.56, Secția de Poliție Rurală Adâncata a primit spre punere în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Suceava privind pe inculpata Lăcrămioara Roșcăneanu privind infracțiunea de abandon de familie prevăzută de articolul 378 din Codul Penal.

Patrula Secției de Poliție Rurală Adâncata u efectuat verificări la domiciliul din comuna Mitocu Dragomirnei, dar aceasta nu a fost identificată la domiciliu. În baza informațiilor obținute s-a stabilit faptul că aceasta locuiește de mai mulți ani fără forme legale în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava.

În urma informațiilor obținute, patrula din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a identificat-o pe inculpată pe raza cartierului Burdujeni și ulterior a fost predată lucrătorilor Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Suceava.

A fost constituită escorta din lucrători de poliție din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, Biroul Ordine Publică, care au condus condamnata la Penitenciarul Botoșani, unde a fost depusă și încarcerată pentru a executa pedepasa de șase luni de închisoare.
Mai nouă Mai veche