Femeie rănită după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod, la Valea Bancului

La 13 decembrie 2022, la ora 14:25, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către Spitalul Vatra Dornei despre faptul că la Compartimentul de Primire Urgențe s-a prezentat Alexandra B., care a fost victima unui accident rutier și i s-a stabilit diagnosticul „contuzie hemitorace drept, accident rutier, rănit ușor, nu rămâne internată”.

Echipa operativa deplasată la faţa locului a constatat că în dimineața zilei de 13 decembrie, femeia în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea autoturismul Opel, pe DC 85, în satul Valea Bancului, comuna Coșna, spre DJ 172D Coșna, datorită vitezei neadaptate la condițiile de drum, curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ, iar la Spitalul municipiului Vatra Dornei i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.
Mai nouă Mai veche