Incendiu într-o gospodărie din Țibeni

La data de 09 decembrie 2022, ora 16.43, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că a luat foc o bucătărie din satul Țibeni, comuna Satu Mare, județul Suceava. 

În urma deplasării la fața locului s-au constatat că incendiul a izbucnit într-o gospodărie în care locuiesc Mihai T., împreună cu fiul său și soția acestuia. În jurul orelor 16:40, în timp ce se afla prin curtea locuinței, fiul bărbatului a observat flacără deschisă în interiorul locuinței tatălui său, motiv pentru care a apelat 112.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Rădăuți, care au localizat și stins incendiul.

Din primele cercetări se pare că incendiul ar fi izbucnit de la subă supraîncălzită. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime omenești, fiind înregistrare pagube materiale. A ars mobilierul din lemn, aparatură electrocanică, suprafața afectată fiind de circa 40 de metri pătrați și s-au degradat pereții locuinței pe o suprafață de 45 de metri pătrați.

Prejudiciul creat este în valoare de circa 5.000 lei.
Mai nouă Mai veche