Scandal uriaș de față cu poliția în fața unui bar din Slatina. Patru tineri au fost reținuți în arest

La data de 8 decembrie 2022, la ora 18:30, Secția de Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza satului Slatina are loc o agresiune.

La fața locului a fost identificat un bărbat din comuna Slatina, care a declarat polițiștilor faptul că în timp ce se deplasa către domiciliu pe drumul județean DJ 209A din Slatina, la ieșirea din barul La Dumitrache ar fi fost agresat de către mai multe persoane.

În timp ce polițiștii discutau cu partea vătămată, încercând să identifice și potențiali martori ai evenimentului, pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate, și-au făcut apariția două autoturisme din care au coborât mai multe persoane, care anterior l-ar fi agresat pe reclamant și care au început să-i adreseze amenințări, având un comportament incisiv și recalcitrant.

Poliție au efectuat somație verbală cu privire la posibilitatea folosirii armamentului din dotare. A fost solicitat sprijin suplimentar al patrulelor din zonă, dar și din partea luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale IPJ Suceava, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prev. și ped. de art.193 alin.1 și art.371 din Codul Penal.

Cercetările în cauză au fost continuate de către polițișltii Poliției Muncipiului Fălticeni, fiind documentată activitatea infracțională și administrat material probator, iar la data de 9 decembrie 2022 s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore a patru bărbați implicați, cu vârste cuprinse între 24 și 39 ani, toți din comuna Slatina, județul Suceava.

Cei patru suspecți au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche