Mesaje despre faptul că Gheorghe Flutur este grav bolnav au fost distribuite primarilor din județ în numele PNL Suceava. Politicanul susține că informația este falsă

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, susţine că mai multe primării din judeţ au primit, vineri, o adresă falsă, în numele PNL Suceava, în care se afirmă că ar fi grav bolnav. Flutur precizează că totul este „o strategie parşivă de manipulare”.

Gheorghe Flutur a declarat că a primit telefoane de la câţiva edili din judeţ, care i-au adus la cunoştinţă faptul că ar fi primit, vineri, prin poşta electronică o adresă în numele PNL Suceava prin care se anunţă că preşedintele CJ ar suferi de o boală gravă.

„Prima dată am luat-o ca pe o glumă, dar au început să curgă telefoanele. Atrag atenţia că este un email fals cu privire la starea mea de sănătate. Este o strategie parşivă de manipulare, toate informaţiile din acea adresă sunt false”, a declarat Gheorghe Flutur, citat de News.ro.

El a precizat că este sănătos şi le-a cerut celor care au primit această adresă să o ignore.

Întrebat dacă are vreo bănuială privind identitatea persoanelor care ar fi răspândit acest zvon, Flutur a spus că nu ştie despre cine ar putea fi vorba.
Mai nouă Mai veche