O tânără a murit de frig în spatele Mănăstirii Cămârzani din județul Suceava

Autoritățile au continuat, luni, căutările Lăcrimioarei Comarițan, în vârstă de 28 ani, din Ciumulești, comuna Vadu Moldovei, persoană dispărută în circumstanțe alarmante în cursul zilei de 24 decembrie. 

Au fost formate echipe de căutare cu pompieri, jandarmi, polițiști, lucrători din cadrul Primăriei Comunei Vadu Moldovei, lucrători din cadrul Ocolului Silvic Privat Bașotă și persoane voluntare din comuna Vadu Moldovei, fiind verificate zone din intravilanul și extravilanul satelor Cămârzani și Ciumulești.

La ora 12:50, la circa un kilometru în spatele Mănăstirii Cămârzani, în extravilan, în direcția satului Dumbrăvița, pe un teren arabil, un polițist aflat în timpul liber, dar care desfășura activități de căutare îmreună cu colegii de serviciu, a identificat cadavrul persoanei disărute.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului nu au fost identificate urme de violență, persoana decedată fiind îmbrăcată cu toate obiectele vestimentare descrise în momentul dispariției.

Locul unde a fost identificat cadavrul se află la circa 7 km distanță de Casa de tip familial unde sus-numita se afla instituționalizată.

A fost întocmit dosar penal și cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche