Doi hoți care au furat un circular și se chinuiau să îl încarce într-un cărucior, depistați de polițiști în flagrant, la Gălănești

Luni, 26 decembrie 2022, în jurul orelor 20:10, în timp ce efectuau activități de patrulare pe raza comunei Gălănești, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gălănești au observat că pe trotuarul pietonal două persoane de sex masculin care încercau să transporte un circular.

Cele două persoane au fost interceptate și legitimate, stabilindu-se că sunt Narcis V., de 46 de ani, și Traian P., de 61 de ani, amândoi din comuna Gălănești.

Întrucât cele două persoane nu își justificau prezența în zonă, au fost chestionate cu privire la locul în care se deplasează și care este proveniența bunului pe care încercau să îl transporte. Inițial cei doi au relatat faptul că merg la o persoană pe raza comunei Gălănești pentru a tăia niște lemne. Existând suspiciuni cu privire la cele relatate, s-a procedat la efectuarea de verificări în zonă, ocazie cu care în imediata apropiere au fost identificate mai multe urme de modificare a suprafeței solului.

În continuare, efectuând verificări mai amănunțite s-a constatat faptul că urmele se opresc în dreptul porții de acces la imobilul aparținând lui Daniel F., de 29 de ani.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției de Poliție Rurală Gălănești, loc unde au fost audiate și unde au recunoscut că au sustras circularul de la imobilul persoanei vătămate.

De la fața locului au fost ridicate circularul, cât și căruciorul cu care urma să fie transportat bunul.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche