Pieton amețit care traversa neregulamentar, lovit de o mașină pe strada Traian Vuia din Suceava

La 30 noiembrie 2022, în jurul orelor 18:20, Petru D., de 61 de ani din municipiul Suceava, conducea autoturismul Nissan pe strada Traian Vuia în municipiul Suceava, dinspre strada Calea Unirii, iar în fața sediului Eon Gaz Distribuție a surprins şi accidentat pe Constantin P., de 69 de ani, care traversa strada prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a numitului pietonului, care a fost transportat la Spitalul Jud. Suceava pentru investigaţii de specialitate. În urma investigaţiilor medicale, acestuia i s-a stabilit diagnosticul „contuzionat ușor prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral, escoriații faciale”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind vizibil sub influența băuturilor alcoolice, recoltându-i-se mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche