Preotul Benedict Cuciureanu a fost găsit mort în curtea Bisericii Sfântul Nicolae din Sadova

Marți, 29 noiembrie 2022, la ora 13.33, Secția de Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin 112 despre faptul că Benedict Cuciureanu, de 56 de ani, din comuna Sadova, a fost găsit decedat în curtea bisericii din localitate.

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul a fost găsit pe un teren proprietatea Bisericii Sfântul Nicolae din comuna Sadova, căzut pe sol, pe spate, fără a prezenta semne vitale.

Din anchetă a rezultat faptul că în seara zilei de luni bărbatul, preot în cadrul Bisericii Sfântul Nicolae Sadova, s-a deplasat de la casa parohială pe un teren situat vizavi pentru a lua niște lemne de foc, ocazie cu care nu s-a mai întors la domiciliu, fiind căutat de soția sa până în momentul în care a fost identificat.

Cadavrul a fost examinat de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Câmpulung. Moldovenesc. La o examinare sumară a cadavrului s-a constat că nu prezintă urme de violență. De asemenea, s-a constatat că bărbatul suferea de o serie de afecțiuni cardiace.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche