Rănit după ce s-a izbit cu mașina într-o cisternă din coada de camioane spre Ucraina, la Bălcăuți

Joi, 15 decembrie 2022, în jurul orei 22.30, Mihai O., de 22 de ani, din Bălcăuți, conducea autoturismul Skoda Kodiaq pe DN2 / E85, pe raza localității Bălcăuți, având direcția de deplasare dinspre Grănicești către Siret. Conducătorul auto s-a angajat în depășirea ansamblului de vehicule format din autoutilitara Ford și semiremorca cisternă Winton, care se afla staționat în coloana de autovehicule de mare tonaj spre Vama Siret, și din cauza nepăstrării unei distanțe laterale suficiente față de autovehiculul depășit autoturismul a intrat în coliziune cu partea din dreapta față în colțul din stânga spate al semiremorcii de tip cisternă.

În urma impactului, au rezultat avarii la ambele autovehicule precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului, motiv pentru care acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral”.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penală privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche