Tamponare în lanț provocată de un șofer beat, la Fălticeni

La 21 decembrie 2022, la ora 17.45, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că pe bulevardul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni a avut loc un accident rutier cu pagube materiale din care a rezultat avarierea a trei autovehicule, iar conducătorul auto care a provocat tamponarea s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde i-au identificat pe cei trei conducători auto și în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la ora 17.30, Ștefan M., de 30 de ani, din Botoșani, în timp ce conducea autoturismul Peugeot pe bulevardul 2 Grăniceri, din direcția Spătărești către Suceava, nu a păstrat o distanță suficientă în spatele autovehicului Ford, intrând în coliziune față-spate cu acesta. La rândul său autovehiculul Ford a fost proiectat în autoutilitara Ford care se afla în fața sa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche