Turistă rănită într-un accident cu ATV-ul pe drumul forestier Căprioarei din Vatra Dornei

Vineri, 2 decembrie 2022, la ora 17.25, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de Spitalul Municipal Vatra Dornei despre faptul că la Centrul de Primiri Urgențe s-a prezentat Andreia S., de 24 de ani, din comuna Valu lui Traian, județul Constanța, ca urmare a unei căderi accidentale de pe ATV.

În urma cercetărilor, s-a  constatat că în jurul orei 15.30, Alexandru S. a condus motociclul în afara drumului public, respectiv pe drumul forestier Căprioarei, la o distanță de 2,5 kilometri de strada Căprioarei din municipiul Vatra Dornei, iar din cauza faptului că nu a adaptat viteza la drumul care era acoperit cu zăpadă și gheață, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, motiv pentru care motociclul s-a răsturnat la o diferență de nivel de un metru, iar Andreia S., pasager al motociclului, a căzut.

Ulterior, tânăra s-a prezentat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, la ora 16.08, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism abdominal, declarativ cădere accidentală de pe ATV, în afara drumului public”.

Conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche