Un individ beat s-a răsturnat cu un Ford KA în șanțul de pe marginea drumului, la Bălcăuți

Vineri, 2 decembrie 2022, la 18.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălcăuți, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, au fost sesizați despre faptul că pe DN2 / E85 de pe raza localității Bălcăuți, conducătorul unui autoturism a ieșit de pe carosabil, mașina fiind tractată pe marginea drumului.

Patrula de serviciu s-a deplasat la fața locului, unde s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, prin aceea că, pe partea dreaptă a carosabilului, a fost identificat un autoturism Ford KA, fiind orientat cu fața spre orașul Siret.

A fost identificat conducătorul auto, Mircea T., de 52 de ani, din comuna Volovăț, persoană care emana halenă alcoolică și manifesta un comportament specific persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice. S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilometru, în repetate rânduri dar fără rezultat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Orășenesc Siret unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche