Un bărbat a murit în timp ce curăța o livadă din Vama

Sâmbătă, 3 decembrie 2022, la ora 15.47, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin 112 de către echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județen Suceava - subunitatea Câmpulung Moldovenesc despre faptul că a fost constatat decesul unei persoane pe raza localității Vama.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că este vorba despre Ion B., de 62 de ani, localnic. În jurul orei 15.00, în timp ce efectua activități de curățare a unei livezi proprietate personală pe raza comunei Vama, bărbatului i s-a făcut rău și a căzut pe sol, fiind văzut de o vecină, care a alertat alți vecini precum și echipajul de ambulanță, prin 112.

Ajunși la fața locului, lucrătorii din cadrul Serviciului deAmbulanță Județean au constatat decesul bărbatului și au solicitat sprijinul organelor de poliție.

Cu ocazia examinării sumare, cadavrul nu prezenta urmae de violență.

A fost dispusă prin ordonanță efectuarea necropsiei cadavrului persoanei vătămate, acesta fiind transportat la morga din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru a se stabili astfel cauza decesului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs decesul.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.