Un individ beat s-a trântit cu BMW-ul într-un gard și a rupt un branșament de gaz, în centrul Sucevei

La 11 decembrie 2022, la ora 12.49, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe strada Mihail Kogălniceanu din localitae a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto este sub influența băuturilor alcoolice.

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat la locul indicat, stabilind că Ionel B., de 44 de ani, a condus autoturismul BMW pe strada Mihail Kogălniceanu, având direcția de deplasare dinspre strada Mircea Șeptilici către strada Mărășești.

Ajungând la intersecția cu strada Petru Rareș, pe un sector de drum în curbă, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil umed) și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă și a lovit gardul unui imobil, afectând de asemenea și branșamentul de alimentare a rețelei de gaze naturale.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat la fața locului cu aparatul etilometru, ocazie cu care a rezultat o concentrație de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche