Urmărire după o tânără fără permis care a încercat să fugă cu Sprinterul de poliție, la Horodnic de Sus

La 11 decembrie 2022, șa ora 17.13, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, pe DN 2E, în localitatea Horodnic de Sus, au înregistrat cu aparartul radar autoturismul Mercedes Sprinter înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa dinspre Marginea către Voitinel cu viteza de 79 km/h, viteza admisă în acea localitate fiind de 50 km/h ( +29 km/h).

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a autoutilitarei, ocazie cu care conducătorul acesteia nu a oprit la semnalul de oprire, efectuat de către echipajul de poliție, continuându-și deplasarea, fiind urmărit cu autospeciala din dotare, pe raza localității Horodnic de Sus, după care conducătorul autoutilitarei a oprit pe partea stângă.

La volanul autoutilitarei prevăzută cu volan pe partea dreaptă a fost identificată Rodica L., de 24 de ani, din comuna Horodnic de Sus, care nu deține permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.

Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional pentru depășirea vitezei, lipsa documentelor și nerespectarea semnalelor polițistului rutier cu amendă de 2.030 lei.
Mai nouă Mai veche