VIDEO Bătaie cu pari, furci și topoare între două familii din Gulia

La 4 decembrie 2022, la ora 12:48, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că este un scandal în desfășurare pe raza localității Gulia din orașul Dolhasca.

Cu această ocazie, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au stabilit că în jurul orelor 12:15 a existat un conflict spontan pe raza satului Gulia, între doi minori sub 14 ani, ocazie cu care unul dintre minori s-a deplasat la locuința tatălui unde s-a plâns că a fost jignit de alt minor.

Din primele date s-a stabilit că agresiunea s-a produs între familia Chiriac, respectiv Chiriac Florian, Chiriac Vasile, Chiriac Filip Simion și alte persoane din cadrul familiei și familia lui Stoica Petrea, Stoica Dumitru, Chiriac Nicolae și Guzu Ioana-Georgiana.

Prin cercetări s-a stabilit că la actele de agresiune fizică au participat Chiriac Florin Vasilică, Chiriac Filip Simon, Stoica Petrea, Chiriac Vasile, Stoica Dumitru, Guzu Ioana Georgiana, Chiriac Vasile, Chiriac Neculai, Chiriac Mihaela, Chiriac Marciana, Gagiu Maria şi Dulap Mariana.

A fost solicitată grupa din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale – IPJ Suceava și incidentul a fost aplanat.

Cercetările sunt continuate de către Poliția orașului Dolhasca cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încăierare”, „violare de domiciliu” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Pentru preîntâmpinarea unor potențiale stări conflictuale generate de situația operativă existență la nivelul subunității au fost dispuse de către comanda unității măsuri de sporire a efectivelor de ordine și siguranță publică, inclusiv cu o grupă a Serviciului de Acțiuni Speciale.

Mai nouă Mai veche