VIDEO Șofer grav rănit după ce s-a izbit într-o mașină de pe contrasens, la Cumpărătura

La data de 23 decembrie 2022, la ora 10:00, autoritățile au fost sesizate despre faptul că pe DN 2, în interiorul localității Cumpărătura, comuna Bosanci, județul Suceava,s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 10:00 Constantin B., de 42 de ani, din Bosanci, a condus autoturismul Subaru pe DN 2, în interiorul localității Cumpărătura, având direcția de deplasare Fălticeni spre Suceava. Ajungând în dreptul societății Tehnodinamic a pierdut controlul aspura direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontal-laterală cu autoturismul Peugeot condus de Costel N., de 31 de ani, din Călinești, județul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului Subaru, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest; rezultatele fiind negative și li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”.

Mai nouă Mai veche